Privacy- en Cookie wetgeving

Privacy- en Cookie wetgeving

Wie zijn we

Ons site-adres is: https://infrajobboard.nl.

Privacy- en Cookieverklaring
TB JobBoards / TechniekJobBoard.nl / Chemie-vacatures.nl / InfraJobBoard.nl

(GDPR/AVG wet)

Privacy is voor ons van groot belang, gegevens zijn veilig bij ons. Wij houden ons dan ook aan de gewijzigde privacywet (25 mei 2018).

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we van jou/jouw bedrijf bijhouden, neem dan contact met ons op.

Privacy Statement

TechniekJobBoard.nl, Chemie-vacatures.nl en InfraJobBoard.nl (handelend onder TB Jobboards, KvK nummer 60725419) heeft deze privacy statement opgesteld omdat wij jouw privacy hoog in het vaandel hebben staan. Op TechniekJobBoard.nl, Chemie-vacatures.nl en InfraJobBoard.nl worden werkgevers en werknemers de mogelijkheid geboden om met elkaar in contact te komen, zonder (tussen) bemiddeling van ons. TechniekJobBoard.nl, Chemie-vacatures.nl en InfraJobBoard.nl beschikken niet over een CV database.
Bij TechniekJobBoard.nl, Chemie-vacatures.nl en InfraJobBoard.nl kan je geen producten middels automatische incasso afnemen. Alles zal op basis van facturen geschieden. Producten worden door klanten middels een mail bevestiging afgenomen (offerte/voorstel waarop de klant goedkeuring geeft).

Gebruik van Persoonsgegevens (Bedrijfsgegevens)

Indien je gebruik maakt van TechniekJobBoard.nl, Chemie-vacatures.nl en InfraJobBoard.nl is het mogelijk dat wij de volgende informatie over jou/jouw bedrijf krijgen:

  • NAW- gegevens
  • Telefoonnummer
  • Factuuradres
  • Bedrijfsgegevens
  • Voorkeuren voor bepaalde vacatures
  • Email adres
  • IP-adressen
  • Betalingsgegevens
  • Eventuele persoonsgegevens die je invult in het vrije invoer veld

De wet noemt dit Persoonsgegevens en zegt dat we die alleen mogen gebruiken als we precies uitleggen waarom en met welke reden. Dat zullen we hieronder verder uitleggen.

Wij zullen jouw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken indien je hiervoor geen toestemming hebt gegeven. Tenzij het noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van onze overeenkomst die je met ons hebt afgesloten (denk aan functionaliteit problemen t.b.v. vacature invoer waar wij onze webmaster/website bouwer voor moeten benaderen) of indien dit ons wettelijk verplicht wordt geacht (denk aan als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf o.i.d.).

Wij werken met bepaalde bedrijven samen. Dit zijn:

  • De hostingpartij
  • Het datacenter
  • De partij die de nieuwsbrieven namens ons verstuurt
  • De leverancier van onze administratie en ons administratiekantoor
  • De leverancier van onze supportsoftware
  • De partijen die cookies aanleveren (zie verderop in deze verklaring)

Wij hebben geen invloed op het gebruik van de data door bovenstaande partijen en/of derden. Lees je privacyverklaring van deze partijen goed door (welke regelmatig kunnen wijzigen) om na te gaan wat zij met jouw persoons-bedrijfsgegevens doen.

TechniekJobBoard.nl, Chemie-vacatures.nl en InfraJobBoard.nl nemen passende beveiligingsmaatregelen om je persoons-bedrijfsgegevens te beschermen en eist dat ook van partijen die in opdracht van TechniekJobBoard.nl, Chemie-vacatures.nl en InfraJobBoard.nl persoons-bedrijfsgegevens verwerken.

Op TechniekJobBoard.nl, Chemie-vacatures.nl en InfraJobBoard.nl staan links naar andere sites. TechniekJobBoard.nl, Chemie-vacatures.nl en InfraJobBoard.nl zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor de inhoud noch de privacy van deze sites. Als u een van deze sites bezoekt adviseren wij u om het privacy statement van deze site door te nemen. 

Account gegevens

Om in een bepaalde omgeving op TechniekJobBoard.nl, Chemie-vacatures.nl en InfraJobBoard.nl te kunnen komen, moet je je eerst registreren. Je moet dan informatie over jezelf/bedrijf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Op basis hiervan maken wij een account, waarop je kunt inloggen. Deze informatie bewaren we zodat je dit niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat we je makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst. We bewaren deze informatie zo lang als je account bestaat. Je kunt via je account informatie aanpassen op ieder gewenst tijdstip.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de teksten en informatie die je aan ons verstrekt en welke je online zet. Deze informatie mag niet in strijd zijn met welke wetgeving dan ook, bijvoorbeeld discriminatie wetgeving. 

Beheer omgeving

Via ons portaal krijg je toegang tot je eigen persoonlijke beheer omgeving. Je kunt hier op ieder gewenst tijdstip dingen instellen, opgeven en wijzigen. Wij houden bij wat je hebt gedaan en wanneer, zodat daar bewijs van is.

Deze informatie bewaren we net zolang als je klant bij ons bent, en zes maanden daarna, mits er na die 6 maanden bijvoorbeeld nog openstaande facturen zijn. Dit is nodig voor onze bedrijfsvoering en om eventuele klachten af te kunnen handelen. Sommige informatie bewaren we langer, omdat dit bij wet moet. Denk bijvoorbeeld aan factuurgegevens die wij nodig hebben voor de Belastingdienst (7 jaar bewaren).

Ondersteuning vanuit TechniekJobBoard.nl, Chemie-vacatures.nl en InfraJobBoard.nl

TechniekJobBoard.nl, Chemie-vacatures.nl en InfraJobBoard.nl kunnen (technische) ondersteuning bieden. Dit kunnen wij zelf, maar soms is het nodig om dit door te spelen naar onze websitebouwer.
Wij bieden ondersteuning aan voor bijvoorbeeld het plaatsen van vacatures, maar wij kunnen ook account gegevens invoeren t.b.v. het kunnen invoeren van vacatures.
Soms vindt ondersteuning plaats binnen jouw inlog-omgeving. We kunnen dan de gegevens zien die hierin staan opgeslagen. We zullen met deze gegevens echter niets doen, tenzij dit noodzakelijk is om de ondersteuning te kunnen uitvoeren. Soms kunnen we ook gegevens van jouw klanten zien. Voor deze gevallen sluiten wij een verwerkersovereenkomst met jou.

TechniekJobBoard.nl, Chemie-vacatures.nl en InfraJobBoard.nl hebben het recht om de site of gedeelten daarvan tijdelijk buiten gebruik te stellen ten behoeve van onderhoud, verbeteren functionaliteiten, verbeteren fouten, aanpassingen en/of verbeteringen. TechniekJobBoard.nl, Chemie-vacatures.nl en InfraJobBoard.nl zullen proberen een dergelijke buitengebruikstelling zoveel mogelijk buiten kantooruren om te laten plaatsvinden en zicht inspannen om je tijdig op de hoogte te stellen. TechniekJobBoard.nl, Chemie-vacatures.nl en InfraJobBoard.nl zijn echter nooit aansprakelijk tot schadevergoeding voor schade i.v.m. zodanige buitengebruikstelling.

Cookies

Op TechniekJobBoard.nl, Chemie-vacatures.nl en InfraJobBoard.nl gebruiken we cookies. Cookies zijn kleine informatiebestandjes die bij het bezoeken van een website automatisch kunnen worden opgeslagen of ze worden uitgelezen van het device (PC, tablet, smartphone) van de bezoeker. Dat gebeurt via de webbrowser op het device. Cookies kunnen je computer, tablet of smartphone of de bestanden die op jouw computer staan niet beschadigen.

Aan de hand van cookies kan TechniekJobBoard.nl, Chemie-vacatures.nl en InfraJobBoard.nl je herkennen als je deze website weer bezoekt. Cookies worden bijvoorbeeld gebruikt om bij te houden welke producten je hebt afgenomen, om de voorkeuren die je hebt ingesteld voor een bepaalde dienst of webpagina vast te leggen, functionaliteiten van de website mogelijk te maken (technische of functionele cookies), het gebruik van de website te analyseren en op basis daarvan de website te verbeteren (analytische cookies), het surfgedrag op de website analyseren en het bepalen van trends voor toekomstige advertentiedoeleinden (tracking cookies), de mogelijkheid om de informatie van onze website te delen via social media kanalen (social media cookies).

Je kunt zelf beslissen of je cookies wilt accepteren of weigeren. Wanneer je TechniekJobBoard.nl, Chemie-vacatures.nl en InfraJobBoard.nl voor de eerste keer bezoekt, wordt er een pop-up getoond waarin wordt aangegeven dat als je op ‘ok’ klikt, je ons toestemming geeft om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. Het staat je vrij om cookies uit te schakelen middels de browser. Het is dan wel mogelijk dat onze website niet meer optimaal werkt.

Jouw rechten

Je hebt de volgende rechten:

  • Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • Inzage in de persoonsgegevens die we hebben onder jouw account
  • Het laten corrigeren van fouten
  • Het laten verwijderen van verouderde persoons-bedrijfsgegevens
  • Intrekken van toestemming
  • Bezwaar maken tegen bepaald gebruik
  • Overdraagbaarheid van gegevens

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contact gegevens

TechniekJobBoard.nl, Chemie-vacatures.nl en InfraJobBoard.nl
Rietgras 45
2498 EH Den Haag
Tamara Bos
Telefoon: 06-20098243
info@techniekjobboard.nl

KvK Haaglanden
60725419
BTW nr
NL179057017B01
ING IBAN
NL05INGB0006939504